+38 (067) 401 24 13
BAS Агро Бухгалтерія – галузеве рішення для сільгосппідприємств!

BAS Агро Бухгалтерія – галузеве рішення для сільгосппідприємств!

BAS Агро Бухгалтерія – рішення автоматизації діяльності бухгалтерської служби підприємств, що працюють в напрямках: тваринництво, рослинної продукції, птахівництва, а також переробка і реалізація сільськогосподарської продукції. Система BAS Агро Бухгалтерія створена на базі рішення BAS Бухгалтерія, тому включає всі функціональні можливості даного продукту з адаптацією під специфіку сільськогосподарської діяльності.

bioakt

BAS Агро Бухгалтерія повністю закриває всі потреби підприємства при веденні бухгалтерського і податкового обліку відповідно до вимог законодавства України. Рішення спрощує підготовку обов’язкової (регламентованої) звітності для підприємств різних видів комерційної діяльності: оптової та роздрібної торгівлі продукцією сільгоспвиробництва, комісійної торгівлі (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво і т.д.

Повний опис та вартість бухгалтерії для агробізнесу в Україні – BAS Агро Бухгалтерія

Основні переваги BAS Агро Бухгалтерія

Програма BAS Агро Бухгалтерія включає всі функціональні можливості BAS Бухгалтерія з адаптацією під специфіку сільськогосподарської діяльності.

Облік витрат у тваринництві та рослинництві

У BAS Агро Бухгалтерія в повному обсязі реалізовано облік рослинництва і тваринництва. Тварини враховуються як в сумовому обліку, в головах, так і в живій вазі. У бухгалтера є можливість відобразити в системі все господарські операції, починаючи від приплоду і закінчуючи забоєм.

Рішення завдання обліку біологічних активів включає в себе:

  • Придбання / реалізацію БА,
  • Приплід / приріст БА,
  • Переведення тварин між віковими групами,
  • Переклад в основне стадо, вибракування з основного стада,
  • Переміщення тварин,
  • Забій / відмінок,
  • Переоцінка біологічних активів (приведення до справедливих цін).
diagramma

Документи для ведення обліку в тваринництві повністю підходять для птахівництва. Особливістю птахівництва є наявність інкубаторію. Для роботи з інкубатором призначені окремі документи:

  • Закладка в інкубаторій;
  • Звіт про вихід інкубаторію.

Для обліку рослинництва введено поняття “технологічна операція”. Всі документи по реєстрації факту виконаних робіт накопичують дані в розрізі типових технологічних операцій. У програму вноситься структура посівів, можливо графічне представлення схеми полів.

Витрати на підготовку виробничої діяльності накопичуються в розрізі полів, культур і статей витрат. Реалізовано механізм розподілу витрат пропорційно площі полів, аналізу витрат, розрахунку фактичної собівартості.

Облік оренди земельної частки (паї)

У програму додана можливість обліку взаєморозрахунків з оренди землі (облік пайщиків). Реалізований автоматичний розрахунок нарахувань і утримань.

Рішення завдання обліку оренди землі містить:

  • ведення обліку договорів оренди землі з приватними і юридичними особами;
  • нарахування орендної плати за землю;
  • виплата заборгованості різними способами: грошима, товарами, послугами;
  • формування звітів по взаєморозрахунках з орендодавцями.

Облік витрат в автомобільному і тракторному парку

Автоматизований облік транспорту і сільгосптехніки. У програмі фіксуються шляхові листи, ведеться облік палива, показань спідометра і залишків в баках, розрахунок витрати палива за нормами, виконується розрахунок відрядної зарплати. Крім того, є можливість проаналізувати витрати на утримання машинно-тракторного парку.

Рішення завдання обліку автотранспорту і сільгосптехніки містить:

  • облік роботи автотранспорту (вантажний, легковий, спеціальний),
  • облік роботи с / г техніки (трактори, комбайни),
  • виконується автоматичний розрахунок відрядної зарплати водіїв і помічників, розрахунок вартості послуг найманого транспорту та сільгосптехніки,
  • забезпечена можливість розрахунку фактичної собівартості кілометра пробігу, тонно-кілометра перевезення, фізичного гектара і гектара умовної оранки,
  • виконується обробка шляхових листів, облік видачі та списання ПММ по факту, розрахунок списання палива за нормою, облік залишків палива за водіями і одиницями техніки (баків),
  • формування звітів для аналізу автотранспорту і сільгосптехніки.

Складський облік

По складах можна вести кількісний або кількісно-сумовий облік. У першому випадку оцінка товарів і матеріалів для цілей бухгалтерського обліку не залежить від того, з якого складу вони отримані. Складський облік можна відключити, якщо в ньому немає необхідності.

У BAS АГРО Бухгалтерія реєструються дані інвентаризації, які автоматично звіряються з даними обліку. На підставі інвентаризації виявляються надлишки і списуються недостачі.

dinamika

Для кожного складу може бути визначено матеріально відповідальна особа. Одночасно для одного складу може бути призначено одне відповідальна особа; історія призначення відповідальних осіб зберігається. Інвентаризацію запасів можна зробити як за складом, так і по матеріально відповідальною особою.

Облік ПДВ (0%, 14%, 20%)

У BAS АГРО БУХГалтерія підтримуються такі схеми оподаткування:

  • податок на прибуток і податок на додану вартість,
  • податок на прибуток без податку на додану вартість,
  • єдиний податок і податок на додану вартість,
  • єдиний податок без податку на додану вартість,
  • єдиний податок для суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб.

Облік ПДВ. BAS АГРО Бухгалтерія дозволяє формувати і реєструвати всі необхідні податкові документи: податкові накладні, додатки до них. У конфігурації реалізовані дві методики розрахунку податкової бази ( “першої події”) з ​​ПДВ: оперативний розрахунок при проведенні документів і відкладене визначення податкових зобов’язань / кредиту в кінці періоду. Для контролю коректності податкового кредиту, показаного при надходженні, ведеться облік запасів в розрізі податкових призначень їх придбання.

Податковий облік з податку на прибуток. Податковий облік ведеться відповідно до розділу 3 НКУ. Поряд з бухгалтерським обліком доходів і витрат ведеться облік різниць, коригують фінансовий результат. З метою нарахування різниць, пов’язаних з амортизацією необоротних активів (ст. 138 ПКУ), ведеться паралельний облік ОС і НМА для цілей бухгалтерського і податкового обліку. За даними податкового обліку автоматично формується «Декларація з податку на прибуток».

Єдиний податок. BAS АГРО Бухгалтерія дозволяє реєструвати доходи і витрати (при необхідності) юридичних і фізичних осіб – платників єдиного податку.

Онлайн демо-база програми BAS Агро Бухгалтерія

За ліцензійної політики отримати демо-базу для продуктів BAS можливо тільки за попереднім запитом. Відправивши заявку можна буде підключитися, детально розглянути і протестувати пробну демо-базу BAS Агро Бухгалтерія онлайн:

Відправити запит для отримання демо-бази BAS АГРО Бухгалтерія для України можна за телефоном: +38 (067) 401-24-13

Немає необхідності завантажувати демо BAS Агро Бухгалтерія – демонстраційна база доступна прямо зараз через інтернет.

Комплектація поставки програмного продукту

Прикладне рішення BAS Агро Бухгалтерія забезпечує автоматизацію діяльності бухгалтерської служби підприємств, що працюють в напрямках: тваринництво, рослинної продукції, птахівництва, а також переробка і реалізація сільськогосподарської продукції. Що входить в поставку при покупці BAS Агро Бухгалтерія?

При покупці програми BAS Агро Бухгалтерія, ви отримуєте:

  • Доступ до особистого профілю в якому можна скачати документацію, ліцензійну угоду і дистрибутиви.
  • Необхідна література – книги для Адміністратора і призначені для користувача документи, які допоможуть розібратися з використанням BAS Агро Бухгалтерія.
  • Якщо в програму входить апаратний захист, то в комплекті з даними придбанням буде ключ USB, розрахований на 1 робоче місце.
  • Картка, необхідна для реєстрації (номер, який там позначений, обов’язковий для отримання консультації в разі виникнення питань по вашій програмі).

Вартість BAS Агро Бухгалтерія включає такі послуги:

  • Установка самої програми. Відбувається тоді, коли Вам зручно в віддаленому режимі або з виїздом фахівця на ваше підприємство.
  • Процес навчання, який передбачає отримання загальних рекомендацій, необхідних для роботи. Спеціаліст, який володіє знаннями бухгалтерського та податкового обліку, ознайомить вас або ваших фахівців з принципами роботи програми і з усіма нюансами.
  • Безлімітний консультація розробника по ваших запитань. Ця послуга буде доступна протягом усього періоду підписки на інформаційну допомогу. Зателефонувавши нашим фахівцям, ви отримаєте консультацію, в залежності від пакета супроводу, підписаного з нашою компанією.

BAS Агро Бухгалтерія вартість додаткових ліцензій

При покупці BAS Агро Бухгалтерія в вартість поставки входить ліцензія тільки на одне робоче місце. Збільшити кількість автоматизованих робочих місць можна за допомогою клієнтських ліцензій на платформу (https://biz-plan.com.ua/bas-agro-buhgalteriya/?lang=ru). Для роботи у варіанті клієнт-сервер необхідно придбати ліцензію на використання сервера платформи. У разі більш складної архітектури з’являється необхідність придбання ліцензій на сервер і в такому випадку – краще проконсультуватися з фахівцем.

Радьтеся з нашими фахівцями – вони допоможуть вам підібрати економічно вигідне рішення для ваших завдань і вашої архітектури: +38 (067) 401-24-13.

Обслуговування BAS Агро Бухгалтерія

У процесі роботи з будь-яким програмним забезпеченням можуть виникнути якісь попутні специфічні завдання або складності, в цьому випадку, вам допоможуть консультації наших фахівців з вирішення виниклих проблем або помилок в обліку, доопрацювання, поновлення вашей конфігурації і т.д.

У нас дуже гнучка система ціноутворення – ми пропонуємо різні пакети обслуговування, в залежності від ваших потреб і завдань. Вартість години послуг залежить від складності ваших завдань, обсягу і регулярності робіт.

Ознайомитися з нашими пакетами на обслуговування можна тут.