+38 (067) 401 24 13

Статті

ІТС - підтримка користувачів продуктів BAS

Інформаційно-технологічний супровід (ІТС) для користувачів платформ BAS призначений для гарантій регулярного оновлення, консультацій і систематичної перевірки коректності роботи конфігурації вашого програмного продукту, а також введення в експлуатацію сервісів.

подробнее

BAS Агро Бухгалтерія - галузеве рішення для сільгосппідприємств!

BAS Агро Бухгалтерія - рішення автоматизації діяльності бухгалтерської служби підприємств, що працюють в напрямках: тваринництво, рослинної продукції, птахівництва, а також переробка і реалізація сільськогосподарської продукції.

подробнее

BAS Управління торгівлею - оптимальне рішення!

BAS Управління торгівлею - включає весь інструментарій для оптимізації діяльності служб торгового підприємства, обробки оперативної інформації та оцінки поточної діяльності підприємства для швидкого і ефективного прийняття рішень.

подробнее

BAS Роздріб - надійний контроль торгових точок!

BAS Роздріб повністю автоматизує торговельну діяльність магазинів і роздрібних торгових точок, в тому числі об'єднаних в торгову мережу. BAS Роздрібна торгівля підтримує підключення торгового устаткування.

подробнее

BAS Малий бізнес - готове рішення для малого бізнесу!

BAS Малий бізнес - готове рішення для торговельних, виробничих і сервісних компаній, інструмент автоматизації та розвитку невеликого і середнього бізнесу. При зміні масштабу бізнесу легко переналаштувати без істотних вкладень.

подробнее